Til labbens kjære kunder, tilhengere, og venner.Dette er en trist dag.

Etter mye om og men, har jeg kommet frem til at, med bakgrunn i utviklingene i markedet, spesielt det siste 6 måneder, det ikke lenger er forsvarlig å opprettholde produksjon i enkeltmanns foretaket LabDoka på en kommersiell måte.


Det siste 5 år har jeg jobbet hard og intenst og med veldig mye glede for å gjøre LabDoka til et knutepunkt for analogfoto entusiaster og elskere, men lasten har blitt for tungt å bære.Hva betyr dette konkret for meg som er kunde hos LabDoka?

Jeg styrer nå mot en kontrollert avvikling av driften i LabDoka. Selve juridiske foretaket skal ikke avvikles eller slettes. Konkret innebærer dette full stopp i all produksjon fra og med mandag den 5. november 2012, og fraflytting fra lokalene i Sweigaardsgate 34D i desember.

Inntil den 5. november kjører jeg alle prosesser, så har du noe ufremkalt eller ueksponert liggende i kjøleskapet??  Kom nå!! Det som er mottatt før den 5. november vil bli fremkalt.


Hva betyr dette for meg som fremdelles vil gjøre det analogt etter 5. november??

Labbens kunder henvises til labbens sammerbeidspartnere Akersgate Foto a/s og Studio Technika a/s for filmsalg og filmfremkalling fremover.


Er Labben konkurs??

Nei, Labben er ikke konkurs! Men utifra økonomiske, praktiske og personlige begrunnelser er det ikke lenger forsvarlig å opprettholde driften.


Hva skjer nå og hva med alt utstyr?

Jeg er åpen for dialog om alternative driftsløsninger og ber de med initiativ (KUN SERIØSE HENVENDELSER!!) å ta kontakt snarest. Ellers vurderes deler av labbens inventaret solgt. Om ikke noe annet skjer vil bruk,og salgbare ting blir annonsert til salgs her og på foto.no i slutten av oktober / begynnelse november. Bud mottas.En stor takk til alle de som har bidratt med å holde labben igang og for all moralsk støtte jeg har mottatt underveis og ikke minst, de gode samarbeidsopplevelser som jeg har hatt med mange av dere.
Oslo 1. oktober 2012.

Leo Buitelaar.

mailto:post@labdoka.no?subject=

Til labbens kjære kunder, tilhengere, og venner.


Nå er labben avsluttet. Nøkler er levert gårdseier, alt produksjonsmateriell er solgt, gitt bort eller destruert. Herved er en kapitel avsluttet.


Allikkevel er det siden nytt år flere som har ringt med forskjellige spørsmål, derfor legger jeg ut følgende linker.

Linkene er hjemmeside adresser til bedrifter som kan bistå i salg av materiell, fremkalling av film, og eller print /montering og innramming av bilder.Salg av film papir, og tilbehør


    * http://www.fotoimport.no/

    * http://www.polygraph.no/Salg av film, papir, tilbehør, film fremkalling, bilde print og montering


    * http://akersgatafoto.no/

    * http://www.bilder.as/

    * http://www.l-i-n.dk/

    * http://www.fotophono.no/foto/products.aspxMontering/ Innramming.


    * http://www.imaging.no/

    * Rammeverkstedet A/S, Jacob Aalsgate 13 Oslo, 22446369, post@rammeverket.net

    * Trinn As, Tvetenveien 152, 0671 Oslo, 22756800, trinn-as@online.noBrukt utstyr.


    * https://www.foto.no/bruktmarked/

    * http://www.keh.com/

    * http://www.antoniostasi.com/#!

Oslo 10. Januar 2013.

Leo Buitelaar.